Kohtla-Järvel leiti mõrvatud teismeline tüdruk

Seitsmesed

Kohtla-Järvel mõrvari käe läbi elu kaotanud 15-aastane tüdruk hukkus pussitamise läbi.

Ida prefektuuri kriminaalbüroo organiseeritud ja raskete kuritegude talituse juht Rainet Juuse märkis, et pühapäeval kell 8.40 ajal leidis juhuslik mööduja Pärna tänaval 15-aastase tüdruku surnukeha, hukkunul oli mitmeid noahaavu. "Kohtla-Järve on turvaline linn ja noore inimese tapmine on väga erakordne. Teeme kõik endast oleneva, et juhtum lahendada," ütles Juuse.

Tema sõnul juhtus kuritöö elamupiirkonnas, mistõttu võib olla juhtumil tunnistajaid, kellelt ootab politsei infot. "Töötame mitmete versioonide kallal, peame võimalikuks ka seda, et ohver võis oma ründajat tunda," ütles Juuse, lisades, et kontrollitakse ka turvakaamerate salvestisi. "Hetkel meil ei ole kahtlusaluseid," märkis Juuse.

Tema sõnul on meedias levimas info, et öösel kuuldi kuritööpaigas naise karjeid, kuid öösel ei helistatud sellise infoga paraku politseisse kordagi.

Viru ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Sirje Merilo sõnul on praeguseks kogutud juba palju informatsiooni, mida siiski avalikkusega jagada pole võimalik. "On teada, et tüdruk oli lahkunud kodust vanemate teadmata. Samas polnud tegemist lapsega, kes oleks pidevalt kodust ära käinud," ütles Merilo.

"Politsei huviorbiidis pole tüdruk ega tema pere olnud," lisas Juuse.

Juhtumi uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb mõrva.

Politsei palub kõigil juhtunut pealt kuulnuil või näinuil helistada häirekeskusse numbril 112.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/937906[/embed]

Kommentaarid puuduvad