Täna
16. jaan
-8...1
-10...0
Homme
17. jaan
-5...4
-9...4

Krimi

Mupo menetleb pärast heakorratalguid metsa viidud prügi juhtumit

Foto: Marko Jakobi/Delfi
11:52 06. mai 2018
Autor: BNS

Munitsipaalpolitsei (mupo) teatel viis Kakumäelt pärit mees pärast laupäeval toimunud "Teeme ära!" heakorratalguid enda prügi värskelt koristatud kodumetsa alla – milline karistus mehele määratakse, selgub menetluse käigus.

"Ajal, mil terve Eesti koristas prügistatud metsaaluseid, mererandu ja koduümbrust, tuli ühel Kakumäel elaval mehel plaan oma prügi värskelt koristatud metsa alla poetada," teatas mupo BNS-ile. "Munitsipaalpolitsei Haabersti piirkonnatöö vaneminspektor Talehh Gusseinov ja välijuht Allan Teistre reageerisid väljakutsele ning leidsid Kakumäel Kiviranna metsaaluselt tõepoolest värskelt sinna toimetatud olme- ja ehitusprahihunniku."

Muu kraami hulgas tuli kilekottidest nähtavale ohtralt nimelisi dokumente; pangaarveid, viivistasuotsuseid ja politsei meeldetuletusi trahvi maksmata jätmise kohta. Mupo eeldab, et teab ka prügiomaniku autonumbrit.

Mupo annab teada, et kõiki tuvastatud prügistajad ootab metsa alla poetatud prahi eest karm karistus. Maksimaalsed trahvisummad jäätmeseaduse rikkumise eest on eraisikule 800 eurot ja juriidilisele isikule 20 000 eurot.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?