Täna
21. jaan
-13...-1
-15...-4
Homme
22. jaan
-15...-4
-22...-5

Krimi

Politsei kõrvaldas liiklusest kaks numbrimärkideta linnaliinibussi

FOTO: Ida prefektuur
16:54 10. juuni 2018
Autor: BNS

Ida prefektuuri politseinikud kõrvaldasid kolmapäeval liiklusest kaks romuväärtusega linnaliinibussi,mis olid tehniliselt sõidukõlbmatud ja ilma numbrimärkideta.

"Kolmapäeval märkasime Tallinn-Narva maanteel Narva poole vuramas kahte punast bussi, millesarnast vähemalt ühte oleme harjunud pigem romulas nägema," kirjutab Ida prefektuur sotsiaalmeedias. "Bussidel ei olnud registreerimismärke ega polnud nad ka Eestis arvel."

Mõlemal bussil olid suvehooajale vaatamata all naastrehvid ning sõidukite tehniline seisukord oli politseinike hinnangul sedavõrd hull, et nendega sõitmine oli suisa ohtlik nii juhtidele kui ka teistele liiklejatele. Lisaks puudusid ühel bussil ka küljeklaasid. Juhtide suhtes alustati väärteomenetlust ja bussidele anti liiklemiskeeld.

"Sõidukite tehnoülevaatus ei ole mõeldud vaid selleks, et politseilt mitte trahvi saada. Ikka selleks, et nii roolikeeraja kui ka kaasliiklejad ootamatult väljalöönud vea tõttu ohtu ei satuks," ütles Ida prefektuuri vanemliiklusametnik Eduard Blaško ja kutsus kõiki juhte üles enne rooli istumist mõtlema, kas konkreetne transpordivahend kõlbab ikka liiklemiseks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?