Täna
17. juun
17...26
10...16
Homme
18. juun
18...25
10...15

Krimi

Politsei tuvastas lasteaia lähistel kinnipidamisel surnud soomlase

Foto: Eero Vabamägi/Delfi
18:07 10. august 2018
Autor: BNS

Politsei tuvastas soomlasest mehe isiku, kes neljapäeval Tallinna kesklinna ühe lasteaia territooriumile tungis ning kinnipidamisel politseinike ja meedikute silme all suri.

"Politseinikud on selgitanud välja mehe võimaliku isiku, kuid lõpliku kinnituse sellele annavad lähedased, kes peavad surnukeha tuvastama," ütles politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja reedel BNS-ile. Pressiesindaja sõnul on isik Soome kodanik.

Neljapäeval kell 12.37 sai politsei väljakutse Tallinna kesklinna Mardi tänavale. Teataja sõnul tungis lasteaia territooriumile mees, kes käitus ebaadekvaatselt. Mees suhtles korrakaitsjatega soome keeles.

Kinnipidamisel halvenes äkitselt mehe tervis ja ta lakkas hingamast. Pärast esmaabi hakkas mees esialgu uuesti hingama, kui mõni aeg hiljem tema seisund halvenes uuesti ning kohale saabunud kiirabi pingutustele vaatamata ta suri.

PPA Põhja prefektuuri operatiivjuht Kristian Jaani sõnul mehe juurest dokumente ei leitud. "Kõik traagilise juhtunu asjaolud on selgitamisel. Leidsime mehe soki vahelt tühja fooliumvoldiku, milles olid narkootilist ainet meenutavad jäägid. Kohapeal läbiviidud kiirtest reageeris positiivselt amfetamiinile. Sündmuskohal kogutud info järgi võis mees põdeda ka suhkruhaigust. Täpsemad vastused sellele, mis põhjustas tema surma, annab kohtuarsti lahang," ütles Jaani neljapäeval.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?