Priit Toobali vend Indrek Toobal ähvardas “Kuuuurija” ära tappa

Seitsmesed

Priit Toobali korduvalt karistatud vend Indrek tegi "Kuuuurija" Katrin Lustile tapmisähvarduse. Kellega on tegu?

Täna pärastlõunal postitas Indrek Toobali nimeline isik "Kuuuurija" fännilehele avaliku postituse, milles teatas: "Kui selle eetrisse lased, siis sured!" See postitus oli kirjutatud Priit Toobalit puudutava loo juurde. "Hakkasin uurima, kes on selle hirmuäratava postituse taga ja olin üsna šokeeritud kui avastasin, et tegu on vähemalt viis korda kriminaalkorras karistatud isikuga," kirjuras kuuuurija.ee.

Sain avalikest allikatest üsna kiiresti teada, et tegu on Keskerakonna liikme ja Priit Toobali vennaga. Avalikest kohtulahenditest selgub, et Indrek Toobalit on juba varasemalt Karistusseadustiku paragrahv 120 alusel  süüdi mõistetud. See on paragrahv, mille alusel mõistetakse süüdi inimene, kui on korda saatnud justnimelt tapmisähvarduse. 

VAATA SIIT: INDREK TOOBALI AVALIKUD KOHTULAHENDID

Indrek Toobal on näiteks süüdi mõistetud ka 2003. aastal grupiviisilises röövimises kui Pärnumaal tungiti maamajja ja seal rünnati üht naisterhavast ja kahte meesterhavast ning seejärel rööviti nende maja paljaks. 

Indrek Toobalil on veel kuritegusid hingel. Näiteks on ta korduvalt täis peaga autot roolinud kriminaalses joobes ja tarvitanud narkootikume. 

Vaata fotot sündmusest:

Kommentaarid puuduvad