Homme
28. juun
15...19
9...15
Ülehomme
29. juun
17...22
7...15

Krimi

Signaalrakett põletas aastavahetusel maani maha Nurmiko aiandi

12:34 02. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

"Meie uus aasta hakkas võimsalt, üks signaalrakett hävitas kogu meie pere elutöö,” kirjutab Reeli Ungerson Facebooki postituses. Üks Eesti vanimaid ja suurimaid aiandusettevõtteid Nurmiko aiand oli 100 protsenti pereettevõte ja oma kätega ehitatud - südamega loodud. „Minu üleskutse oleks piirata rakettide ja ilutulestiku kasutamist,” märgib Reeli Ungerson. „See on väga valus lugu. Üks rakett võib hävitada kogu teise inimese elutöö."

Nurmiko aianduskeskuse omanikke tabas aastavahetuse ööl valus löök kui perele kuuluv aianduskeskus süttis õhku lastud ilutulestiku raketist ning põles mõne tunniga maani maha. Päästjatel õnnestus säästa vaid tööstushoone. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu