Homme
28. juun
15...19
9...15
Ülehomme
29. juun
17...22
7...15

Krimi

Ränk avarii nõudis Jõgevamaal inimelu

Foto: Kaspar Pokk/Õhtuleht
14:35 07. jaanuar 2019
Autor: BNS/Õhtuleht

Jõgevamaal sai esmaspäeva pärastlõunal kolme auto kokkupõrkes üks inimene surma ja mitu vigastada, vahendab BNS.

Häirekeskus sai kella 13.10 paiku teate raskest liiklusõnnetusest Jõgevamaal. Esialgsetel andmetel põrkasid Põltsamaa vallas Kalme külas kokku kolm sõidukit, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja BNS-ile. 

Kokkupõrge oli nii ränk, et selle käigus sai mitu inimest raskelt viga ja üks inimene hukkus.

Praegu teadaolevalt osalesid avariis veoauto, sõiduauto Mazda ja väikebuss Ford Transit, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. Veoautos ja Fordis olnud inimesed viga ei saanud. Sõiduautos Mazda hukkus selle juht ning lisaks viidi Mazdas kaasa sõitnud inimestest haiglasse veel kaks inimest, kellest ühe seisund on eluohtlik.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu