Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

Krimi

Kunda tulekahju nõudis teise ohvri

Foto: uudised.ee
12:03 21. aprill 2019
Autor: BNS

Kundas Mäe tänava kortermajapõlengus kannatada saanud mees suri haiglas, teatas Ida päästekeskus.

Laupäeva õhtul Kundas Mäe tänaval neljakordses kortermajas puhkenud tulekahjus hukkus kaks inimest, kellest üks suri sündmuskohal, teine haiglas.

Kell 21.14 sai häirekeskus teate, et Kundas Mäe tänava ühes neljakordses kortermajas on trepikoda suitsu täis. Kustutama saadeti päästjad Kunda, Rakvere, Tapa ja Kiviõli päästekomandost, operatiivkorrapidaja ning Aasukalda vabatahtlikud päästjad ja viis brigaadi meedikuid. Sündmuskohale jõudnud päästjad sisenesid suitsusesse trepikotta ja leidsid hukkunud naise.

Päästjad kontrollisid kortereid ja kokku päästeti suitsusest hoonest seitse inimest, kes anti üle meedikutele. Kannatanutest kolmele andsid meedikud esmaabi kohapeal, neli inimest toimetati haiglasse.

Eestis on käesoleval aastal tulekahjudes hukkunud 14 inimest, neist kolm Lääne-Virumaal.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!