Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

Krimi

Rapla vallas hukkus ärandatud laaduriga kraavi sõitnud mees

Foto: Andres Putting/Delfi
13:06 05. mai 2019
Autor: BNS

Rapla vallas juhtus laupäeva hilisõhtul raske liiklusõnnetus, milles sai surma 35-aastane juhtimisõiguseta mees, kes võttis ettevõttest omavoliliselt laaduri ja sõitis sellega kraavi, teatas Lääne prefektuur.

Juhuslik möödasõitja teatas laupäeval kella 22.15 ajal, et Rapla vallas Lipa-Lipametsa-Raikküla tee 7. kilomeetril on laadur kraavis. Kohale saabunud politseinikud tegid kindlaks, et laadur oli esialgsetel andmetel sõitnud Raikküla poolt Lipametsa suunas, kaldus seni selgusetutel põhjustel vasakule poole kraavi ja vajus külili. Juht jäi laadurikabiini alla ning suri sündmuskohal.

"Politseinikud tuvastasid, et laadurit juhtis 35-aastane mees, kellel puudus mootorsõiduki juhtimisõigus. Politseinikud suhtlesid ka firma esindajaga, kellele laadur kuulub, ning selgus, et laadur oli firmast võetud omavoliliselt," ütles Lääne prefektuuri välijuht Janno Juuriku, kelle sõnul selguvad õnnetuse täpsemad asjaolud kriminaalmenetluses.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!