Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

Krimi

Valvurid peatasid kahe vangi enesetapukatsed

Foto: Delfi
12:35 07. mai 2019
Autor: BNS

Möödunud nädalal üritasid kaks vang Tallinna vanglas ja Tartu vanglas enesetappu, kuid tänu valvurite kiirele reageerimisele see neil ei õnnestunud. 

29. aprillil üritas Tallinna vangla vang teha videovalvega kambris enesetappu. Ametnikud võtsid vangilt enesekahjustamist võimaldavad esemed ja vang ei saanud viga. Vangi jälgitakse edaspidi tavapärasest sagedamini, märkis justiitsministeerium.

4. mail üritas ka üks Tartu vangla kinnipeetav endalt elu võtta.  Ametnikud võtsid ka temalt esemed, mille abil oleks saanud enesetappu sooritada, ning kinnipeetavat asuti tavapärasest sagedamini jälgima. Ka see vang vigastada ei saanud. 

Eesti vanglates oli 2018. aastal neli enesetappu. 2017. aastal võttis endalt elu üks vang.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!