Viljandimaal sai liiklusõnnetuses surma mees

BNS

Viljandimaal asuvas Viljandi vallas sai ööl vastu pühapäeva liiklusõnnetuses surma mees, teatas politsei.

Kell 2.33 teatati liiklusõnnetusest Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maantee 62. kilomeetril, kus 27-aastane mees sõitis BMW 320CD-ga üle teel lamanud ja veel tuvastamata mehe. Sündmuskohale saabunud kiirabi tuvastas isiku surma. 

Esialgsetel andmetel liikus BMW Tartu suunas, kui sõitis otsa mehele, kes seni kogutud info järgi võis lebada sõiduteel pikali. Võimalik, et autojuhti pimestasid teeservas seisnud auto tuled ning nii ei märganud ta sõiduteel olevat inimest.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk kirjeldas, et õnnetuses hukkunud mees oli mingil põhjusel oma auto peatanud ja teeserva jätnud, sõidukil aga mootor töötas ja täistuled põlesid.

„Miks mees sõiduteele sattus, kas ta oli kaine, sai terviserikke või on põhjus muus, seda selgitab politsei edasises uurimises. Samuti selgitatakse ekspertiisis, kas mehe surma põhjustas konkreetne liiklusõnnetus või oli surm saabunud varem,“ ütles Virk.

Hukkunu isik on jätkuvalt ebaselge, kuid politsei on ühendust võtnud arvatavate lähedastega, et mees tuvastada. Liiklusõnnetuse asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid puuduvad