Täna
11. aug
17...22
9...17
Homme
12. aug
17...22
8...16

Krimi

Taksojuhtide arvatav tulistaja on 30-aastane mees

Foto: Andres Putting/Delfi
12:11 21. juuni 2019
Autor: BNS

Politsei tuvastas taksojuhtide arvatava tulistaja, kelleks on 30-aastane mees. 

Prokuratuuri kinnitusel on tulistamises kahtlustatav eesti keelt rääkiv mees, teda tabada pole seni õnnestunud. 

Prokuratuuri kinnitusel näitavad esialgsed andmed, et tulistaja ja taksojuhtide vahel puudus eelnev konflikt. See tähendab piltlikut öeldes, et relvastatud kurjategija astus lihtsalt taksode juurde ja vajutas päästikule. Tulistaja motiive politsei alles selgitab, kinnitati prokuratuurist BNS-ile. 

Tulistamine toimus öösel Telliskivi tänaval Loomelinnaku ees. Viga saanud mehed viidi haiglasse, kellest üks, 32-aastane mees, suri saadud vigastustesse haiglas. Teine taksojuht on üliraskes seisus. Käivitatud on suuremahuline politseioperatsioon tulistaja tabamiseks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!