Täna
04. juul
14...23
10...16
Homme
05. juul
17...22
11...16

Krimi

Politsei saatis riigist välja neli prostituudina töötanud naist

Foto: Tiit Blaat/Delfi
14:01 26. august 2019
Autor: BNS

Politsei saatis eelmise nädala lõpus riigist välja kolm Ukraina kodakondsusega naist ning ühe Venemaa kodakondsusega naise, kõik neli töötasid Eestis prostituutidena.

Eelmise nädala reedel lõpetasid Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud ennetähtaegselt kolme Ukraina kodaniku viisavaba lubatud viibimisaja ja lühendasid seda ühekordselt, edastas Põhja prefektuur. Naised töötasid Eestis ebaseaduslikult ja pakkus intiimteenuseid. Naistele koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus ning määrati sissesõidukeeld üheks aastaks.

Samal päeval tunnistasid Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud kehtetuks Venemaa kodaniku viisa. Naine pakkus Eestis intiimteenuseid. Talle koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus ning määrati sissesõidukeeld kuueks kuuks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!