Cärolini otsiv politsei palub valvekaamerate salvestised läbi vaadata

Seitsmesed

Tallinnas kadunuks jäänud 23-aastast Cärolini otsiv politsei palub Nõmme maja- ja firmaomanikel turvakaamerate salvestused läbi vaadata.

"Eile (reede – BNS) õhtul kontrollisid politseinikud koos vabatahtlikega Pääsküla raba, mis on üks võimalik piirkond, kuhu Cärolin võis minna," ütles Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Maksim Pekarski pressiteate vahendusel. "Otsingutele kaasati politseikoerad ja ala vaadati üle drooniga. Samuti otsiti Cärolini Nõmmel tema kodu lähedalt, kuid naist ei ole seni leitud. Täna otsingud jätkuvad ning vabatahtlikud kammivad otsinguala läbi ahelikus liikudes."

Cärolin lahkus oma kodust Nõmmel neljapäeva hommikul. Kuna Pääsküla raba on vaid üks võimalik koht, kuhu naine võis minna, siis jätkub ka lisainfo kogumine tema liikumissuuna kohta. Seetõttu palub politsei Nõmmel Rebase või Raba tänava eramajade ja ettevõtete omanikel, kel on valvekaamerad, vaadata võimalusel üle kaamerate salvestised 19. detsembri hommikul kella 9-st kuni õhtul kella 16-ni.

Samuti võiksid võimalusel oma pardakaamera salvestise üle kontrollida autode omanikud, kes sel ajavahemikul Nõmmel Rebase või Raba tänaval sõitsid või parkisid.

Kõigil, kes on Cärolini näinud või omavad teavet tema asukoha kohta, tuleks sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid puuduvad