Endine narkopolitseinik võitleb Peruu vanglasse unustatud eestlannade eest!

Seitsmesed

Täna jõuab TV3 eetrisse uus dokumentaalsaade „Narkomuulad 2“, mis viib vaataja Peruusse, kus juba üle kuue aasta on narkoveo eest vangis istunud kaks eestlannat. Nende vabastamise on südameasjaks võtnud endine narkopolitseinik Margus Raspel, kes räägib sel teemal ka tänases „Duubli“ saates. 

 Anneli Kolk ja Anne-Maarja Gross on narkoveo eest rohkem kui kuus aastat viibinud Peruus Cusco vanglas. Ladina-Ameerika põrgusse unustatud noorte Eesti naiste lugu on julm ja õudne. Nende süütusesse usub endine narkopolitseinik Margus Raspel, kes on otsustanud segasesse asja selgust tuua ja tüdrukud vabadusse aidata. Kohapeale on kaasa võetud Anneli isa ning võttegrupp püüab lahus olnud isale ja tütrele kohtumise korraldada, ent see osutub närvesöövaks katsumuseks. Saatemeeskond võtab ülisuure riski ja siseneb vanglasse varjatud kaameratega.

Margus Raspel on külaliseks tänases „Duublis“, et rääkida, miks ta naiste süütusesse usub ja on otsustanud nende vabastamise nimel võidelda.

„Duubel“ on tänasest TV3 argiõhtutes kell 19.30, kohe pärast kell 19.00 algavaid „Seitsmeseid uudiseid. „Eesti narkomuulad 2“ alustab kell 21.00.

 

Kommentaarid puuduvad