Täna
08. juul
15...20
7...15
Homme
09. juul
15...19
7...14

Krimi

Fotod! Viljandimaal sõitis auto vastu puud ja paiskus üle katuse

Foto: Kenno Soo
10:27 17. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Teisipäeval enne kella üheksat hommikul juhtus liiklusõnnetus Loodi- Helme tee 24. kilomeetril ehk Viljandimaal Viljandi vallas Kärstna küla lähistel, kus sõiduauto Volvo sõitis libedaga vastu puud ning paiskus katuse peale.

Esialgsetel andmetel kaotas sõiduautot Volvo juhtinud naine peale kurvi auto üle kontrolli, sõitis vastu puud ning paiskus katuse peale. Õnnetuse hetkel oli tee libe. Volvos oli ainult juht. Kiirabi vaatas ta kohapeal üle ning vigastusi tal ei tuvastatud. Juht oli kaine ning omas vastava kategooria juhtimisõigust.

Piltide autor: Kenno Soo
  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

Kommentaarid

Kommentaare 1
Taivo 20:44 18. aprill 2020
Pealkirjas on et paiskus üle katuse. Aga tekstis on et paiskus katuse peale. Milleks eksitav pealkiri?