Täna
11. juul
14...19
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Krimi

Fotod! Kriminaalses joobes murutraktori juht sõitis vastu veoautot

Foto: Kenno Soo
16:16 27. mai 2020
Autor: uudised.ee

Viljandimaal sõitis alkoholijoobes murutraktorit juhtinud mees otsa veoautole.

Kolmapäeval enne kella poolt kolme päeval juhtus liiklusõnnetus Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Kärevere külas, kus joobes murutraktori juht sõitis otsa poolhaakega Scania veoautole, kes tõi teetööde jaoks kruusa.

Politsei saabudes oli joobes murutraktori juht sündmsukohalt lahkunud. Ta tabati lähedalasuva talu juurest, kus politsei tuvastas kriminaalse joobe. Veoautot juhtinud mehe sõnul oli murutarktor vähemalt kolm korda vastu veoautot sõitnud enne kui seisma jäi. Joobes murutarktori juht ütles, et ta on juba neli päeva jutti joonud.

Piltide autor: Kenno Soo
  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!