Politsei alustas produtsent Kristi Loigo vastu kriminaalmenetlust

uudised.ee

Põhja politseiprefektuur alustas täna heategevussaate "Kodutunne" produtsendi Kristi Loigo osas kriminaalmenetlust, kirjutab Elu24. 

Kanal 2 esitas juuni lõpus produktsioonifirma Õuetuba OÜ, MTÜ Kodutunne ja nende ühingute juhatuse ainuliikme Kristi Loigo, varema nimega Nilovi kohta õiguskaitseorganitele kuriteoteate.

Kanal 2-l tekkis laekunud vihjete põhjal kahtlus, et teleprojekti "Kodutunne" kogutud annetused ei ole läinud täies ulatuses sihtotstarbeliselt heategevuseks ning tegemist võib olla kuriteoga.

"Teleprojekti "Kodutunne" tootja teleprodutsent Kristi Loigo ei ole suutnud Kanal 2-le esitada andmeid, mis kahtlused ümber lükkaks ja sellega seonduvalt oli Kanal 2 sunnitud esitama asjaolude välja selgitamiseks politseile kuriteoteate," edastas AS Postimees Grupp, mille alla kuulub ka Kanal 2.

10. juulil küsis Põhja ringkonnaprokuratuur Kanal 2-lt lisaandmeid otsustamaks, kas käivitada menetlus produktsioonifirma Õuetuba OÜ, MTÜ Kodutunne ja nende ühingute juhatuse ainuliikme Kristi Loigo suhtes. 

Refereeritud Elu24'st.

 

Kommentaarid puuduvad