Politsei tabas Sindis sularahaautomaadi õhkimises kahtlustatavad

uudised.ee

Politsei pidas teisipäeval kinni kaks meest, keda on alust kahtlustada Sindi sularahaautomaadi varguse katses, vahendab BNS.

Politseinikud pidasid teisipäeva pärastlõunal kinni 24- ja 32-aastase mehe, kel on nii Rumeenia kui ka Moldova kodakondsus.

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson ütles, et politseinikel aitas võimalike kuriteo toimepanijateni viia operatiivne infovahetus ja tõhus töö info kogumisel.

"Politseipatrull pidas mehed kinni, kui nad olid Eestist lahkumas," lausus Sempelson. Sempelson rääkis, et politseiuurijatel õnnestus koguda sedavõrd edasiviivaid tõendeid, mis aitasid kiirelt kindlaks teha sõiduki, millega mehed liikusid.

"Uurijad on praeguseks tuvastanud ka meeste seose ühe teise sarnase juhtumiga, mis leidis aset septembri alguses Raplas. Sealgi üritati automaadist raha kätte saada, kuid tegu jäi pooleli," lisas Sempelson.

Menetlustoimingud käivad ning asjaolusid selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses edasi.

Ööl vastu teisipäeva sai häirekeskus teate Sindis Jaama tänaval Konsumi juures toimunud plahvatusest. Sündmusele reageerinud politseinikud tuvastasid, et purustati kaupluse juures asuv sularahaautomaat eesmärgiga kätte saada sularaha.

Kommentaarid puuduvad