Homme
25. veeb
3...10
1...5
Ülehomme
26. veeb
2...7
0...4

Krimi

Foto! Viljandi lähistel sõitis eakas juht autoga vastu tänavavalgusposti ning rullus üle katuse

Foto: Kenno Soo
10:51 10. jaanuar 2021
Autor: uudised.ee

Laupäeval kella 13:15 paiku juhtus liiklusõnnetus Viljandmaal Viljandi vallas Aindu külas ehk mõned kilomeetrid enne Viljandit, kus Mazda sõitis teelt välja vastu tänavalgustposti ning paiskus katuse peale. Juht sai viga.

Esialgsetel andmetel kaotas Mazdat juhtinud eakas mees sirgel teelõigul auto üle kontrolli. Sõitis vastu tänavalgustusposti ning paiskus kõnniteele. Auto jäi pidama rattad taeva pool. Autos oli ainult juht, kes sai viga ning ta toimetati Viljandi haiglasse. Politsei sõnul võis juhil olla terviserike.

Päästjad lükkasid auto rataste peale ning eemaldasid masinal süttimisohu.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!