Keilas kadunuks jäänud 26-aastane Karel leiti surnuna

uudised.ee

Enda Keila kodust 15. aprillil lahkunud ja seni kadunud olnud Karel leiti laupäeval surnuna.

Kareli leidsid tema lähedased ja nende tuttavad, kes otsisid teda Turba kandis eraldatud kohas olevalt maastikualalt. Esialgsed andmed viitavad, et Kareli surmas ei ole põhjust kahtlustada kuritegu, teatas politsei.

Kareli otsingud kestsid tema kadumise teatamise hetkest alates iga päev. Lisaks politseinikele aitasid Karelit otsida ka paljud vabatahtlikud ja tema lähedased. Otsinguala väga suur, vihjeid tema asukohast tuli mitmeid ka kodanikelt, kes temasarnast meest silmanud olid. Kontrolliti kõiki vihjeid, ent paraku need ei viinud Kareli leidmiseni.

Möödunud nädalavahetusel kontrollis politsei Harjumaa, Läänemaa, Ida-Virumaa ja Lõuna-Eesti haiglaid, kuid üheski neist ei olnud Kareli kirjeldusele vastavat meest. Samuti suhtlesid politseinikud Lux Expressi ja TS Laevadega, aga ühegi transpordivahendi peale mees teadaolevalt ei läinud. Lääne prefektuuri kolleegid aitasid Karelit otsida ka tema lähedaste ja tuttavate juurest Saaremaalt, kuid mehest ei olnud keegi midagi kuulnud.

Viimase info kohaselt võis Karel viibida Turba ja Ellamaa kandis. Seda sai politsei teada tänu infole, et mees sõitis Elroni rongiga. Viimast näitas ka Kareli telefoni positsioneerimine. Piirkonnas algasid otsinguid, kuhu kaasati PPA helikopter. Abi paluti ka päästeametilt, kelle vabatahtlikud siirdusid maastinguotsinguile. Sisekaitseakadeemia tuli appi droonidega seiret tegema. Kokku otsis reedel Karelit üle kahekümne vabatahtliku, kolm päästeameti maastikusõidukit ning SKA droon. Reedel lõpetati otsingud kella poole kaheksa ajal õhtul ning jätkati laupäeva hommikul. Ennelõunal Karel ka leiti.  

Kommentaarid puuduvad