Lääne-Virumaal teelt välja sõitnud autojuht suri haiglas

uudised.ee

Kolmapäeval Lääne-Virumaal teelt välja sõitnud autojuht viidi õnnetuspaigalt kopteriga haigasse, arstidel ei õnnestunud  mehe elu päästa.

Kolmapäeval kella 15.50 paiku sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Haljala vallas, Tallinna-Narva maantee 90. kilomeetril, edastas Ida prefektuur. Sündmuskohal töötanud Rakvere politseiniku Tauno Vettiku sõnul liikus esialgsetel andmetel sõiduauto Mercedes Benz Tallinnast Narva poole, kui kaldus seni teadmata põhjusel vastassuunda. Teelt välja sõites paiskus masin mitu korda üle katuse.

Autot juhtis 68-aastane mees, kes sai raskelt viga. Politsei- ja piirivalvemaeti kopter viis teadvuseta mehe Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Kaasreisija, kelleks oli 69-aastane naine, oli teadvusel ning tema viis kiirabi haiglasse.

Avariis viga saanud autojuhi vigastused nii rasked, et tema elu ei õnnestunud päästa ning ta suri neljapäeva õhtul haiglas. 

„Iseenesest on see teelõik sirge ja hea nähtavusega, ka ilma- ja teeolud olid head. Selgitame veel, mis võis nii raske õnnetuseni viia. Muuhulgas kontrollime, kas avarii võis tingida autojuhi terviserike,“ ütles politseinik. 

Kommentaarid puuduvad