Homme
22. okt
5...9
3...8
Ülehomme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Lasnamäe saatanlik kurikamees jõuab krimisarjana tele-eetrisse

Foto: TV3
Pildil on näitleja Rasmus Kaljujärv
17:08 06. september 2021
Autor: uudised.ee

Uute lugudega jätkab kodumaine sari „Eesti krimilood“, mis põhineb meie riigis reaalselt toimunud mõrvajuhtumite taaslavastustel, kus rollides on tuntud näitlejad. Sarja avaosa keskmes on lugu Lasnamäe saatanlikust kurikamehest.

Sünge hooaeg toob tele-eetrisse mitmed võikad lood, mis on pandud toime Avaosa põhineb Lasnamäe saatanliku kurikamehe lool, kes vägivallatses oma elukaaslase kallal pikka aega eriti jõhkral moel. Peaosades näitlevad Rasmus Kaljujärv ja Eva Koldits.

Eesti krimilugude uus hooaeg algab täna 21:30 TV3-s.

Lasnamäe kurikamees Urmas Einroosi mõisteti 2019. aastal süüdi piinaval viisil tapmises, vägistamises, kehalises väärkohtlemises, vabaduse võtmises, avalikus varguses ja avaliku korra raskes rikkumises. Liitkaristusena saadeti mees 20 aastaks vangi. Süüdistuse järgi peksis ja piinas ta 13. augustil 2017 mitme tunni jooksul Tallinnas Vabaduse puiesteel asuva elumaja korteris oma endist elukaaslast. 2020. aastal tegi mees vanglas enesetapu.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!