Politsei otsib Viljandimaal taksojuhti röövinud noorukeid

Seitsmesed

Politsei otsib Viljandis kolme kohalikku noorukit, kes röövisid ööl vastu reedet taksojuhti ja tekitasid talle raskeid vigastusi.

Politsei palub inimesi, kes näeb Viljandis või selle ümbruses kolme üleriieteta noorukit, kel seljas T-särgid ja jalas tumedamad püksid, helistada kohe telefonil 112, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja reede ennelõunal BNS-ile.

Hommikul sai politsei teate, et Pärsti vallas leidsid kohalikud elanikud lasteaia lähistelt asfaldilt vereloigud ja mitmeid kahtlaseid esemeid. Politseipatrulli ja uurijate esmase hinnangu järgi võis tegemist olla kuriteopaigaga.

Samas laekus kella 8.30 paiku politseile väljakutse, et läbi Kolga-Jaani kihutab Viljandi suunas üks sõiduk, mis teeb ohtlikke manöövreid. Masinat saadeti otsima samuti politseipatrull. Kella 8.50 otsitavat Mercedest nähes andis politsei sõidukijuhile peatumismärguande, kuid juht eiras seda ning kihutas Viljandi suunas edasi. Pikki Viljandi-Põltsamaa teed põgenedes põhjustas Mercedese juht liiklusõnnetuse, rihtides mitut kõrvalist sõidukit, kuid peatumata kihutas sealtki edasi Viljandis asuva Tallinna tänava poole nii, et patrullid kaotasid masina hetkeks silmist.

Otsitava Mercedese leidis patrull kell 9 Viljandist Ugala parklast, kust tunnistajate sõnul olid äsja kolm meest surnuaia suunas ära jooksnud. Mahajäetud Mercedeses oli 60-aastane taksojuht, keda oli rünnatud ja röövitud. Ta viidi haiglasse, tema seisund ei ole eluohtlik. Esialgsetel andmetel rünnatigi sama taksojuhti Pärsti vallas, kust leiti vereloigud. Kõik üksikasjad on selgitamisel.

Viljandis ja selle lähiümbruses on väljas suurendatud politseijõud, kes otsivad piirkonnast kuriteoga seotud isikuid. Tegu on kohalike noormeestega, kaks neist on politseile teada, kolmanda isik on selgitamisel.

Kommentaarid puuduvad