Otsijad leidsid Tartus kadunuks jäänud mehe koti vees olevalt palgilt

Seitsmesed

Tartus kadunuks jäänud meest otsivad politseinikud leidsid mehe koti ja sülearvuti Emajõe kaldal pooleldi vees olevalt palgilt.

Tartu politseijaoskonna politseileitnant Siim Linnard rääkis, et otsingud kadunud mehe leidmiseks jätkusid ka teisipäeval ning politseinikud kasutasid otsinguteks Emajõele kaatrit, edastas Lõuna prefektuur.

„Alustasime otsinguid jõel Turusilla juurest ning liikusime Ihaste silla suunas, kui märkasime Jõe Prisma lähistel Annelinna poolsel kaldal poolenisti vees olevat puupalki, mille peal oli Aitile kuulunud sülearvutikott koos arvuti ja mõne isikliku esemega, kuid mehe telefoni kotis ei olnud,“ rääkis politseileitnant.

Linnard lisas, et otsingumeeskond kontrollis leiukohas koheselt üle ka kaldaäärse, ent pilliroost ja võsast rohkem mehele kuulunud esemeid ega meest ennast leida ei õnnestunud. „Lisaks kammisid otsijad veelkord mõlemad Emajõe kaldal kuni Ihaste sillani läbi, paralleelselt vaatas ka kaatripatrull jõe kuni Ihaste sillani üle, kuid rohkem midagi eile [teisipäeval] ei leitud,“ märkis ta.

Piirkonnapolitseiniku sõnul jätkuvad otsingudki nüüdki, mil piirivalvekaater taas Emajõele väljub ning sonari ja allveerobotiga jõge ning jõepõhja uurima hakatakse. „Jätkuvalt on otsimas ka vabatahtlikud, kes tänagi Emajõe kaldapealseid ning võimalikke maa-alasid üle kontrollivad,“ ütles ta.

Aitit nähti viimati ööl vastu reedet, 6. detsembrit kella 1.25 ajal Tartus jalakäijate sillal, kus ta lahkus neljast sõbrast. Telefonitsi saadi temaga ühendust samuti 6. detsembri öösel. Pärast seda mees enam kõnedele ei vastanud, tema telefon on välja lülitatud.

Kommentaarid puuduvad