Kuldne Karikas tantsufestival: “Eesti tantsuauhinnad” toimub sügisel

uudised.ee

Tantsufestivali Kuldne Karikas korraldajad teatasid, et eriolukorras lükkub festival sügisesse. Tantsijaid oodatakse 24.-25. oktoobril 2020 Tartusse Eesti Rahva Muuseumisse.

Kuldse Karika meeskond soovib kõigepealt tänada kannatlikkuse eest kõiki tantsijaid. "Tunnustame teid kõiki, et selles keerulises olukorras jätkate pingutusi, et pakkuda lastele ja noortele endiselt võimalusi tantsust rõõmu tunda," rääkis festivali peakorraldaja Krõõt Kiviste.

"Tantsufestival Kuldne Karikas on pikalt kaalunud, kuidas saaks omalt poolt kaasa aidata, et hoolimata äralõigatud kevadest saaks iga sellel hooajal valminud tants lavalaudadel jõuda maksimaalselt nauditava esituseni ja midagi ei jääks kripeldama," seisab sotsiaalmeedia postituses.

Sellega on otsustatud, et erakordne ja esmakordne tantsuüritus Kuldne Karikas toimub 24.-25. oktoobril 2020 Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Esimesel päeval, 24. oktoobril toimub talentidest tulvil Spotlight Challenge oma tuntud headuses ning esinevad ka mudilaste vanuseastme tantsijad⁣.

Teisel päeval, 25. oktoobril on aga laval mitte tavapärane Kuldne Karika finaal, vaid tunnustussündmusega Kuldne Karikas esitleb: "Eesti tantsuauhinnad".

Kommentaarid puuduvad