“Maalides head” heategevuslik näitus-kontsert juba 6. oktoobril! Üles astuvad Ivo Linna, Laura Põldvere, Uku Suviste jpt.

Seitsmesed

 

“Minu Unistuste Eesti” on MTÜ Maalides Head eestvedamisel korraldatav heategevuslik näitus-kontsert, mille eesmärgiks on koguda annetusi heategevusfondile Minu Unistuste Päev raskelt või krooniliselt haigete laste unistuste elluviimiseks. Näitus-kontsert toimub 6. oktoobril Tartus, Eesti Rahva Muuseumis. Üritus algab kell 18.00.

Näitusel on üleval Eesti avaliku elu tegelaste poolt hoole ja armastusega tehtud maalid, mida on võimalik endale soetada nii sündmuspäeval kui ka interneti oksjoni teel Osta.ee keskkonnast alates 8. oktoobrist.

Käesoleval aastal on maalides oma panuse andnud Ott Lepland, Katri Palm ja Juhani Särglep, Kaja Kallas, Uudo Sepp, Sünne Valtri, Raivo E. Tamm, Henri Karpov, Eda-Ines Etti, Karin Rask, Merili Taimre, Stig Rästa, Hanna-Liina Võsa, Kaisa Selde, Getter Jaani, Laura Põldvere, Anne Veski, Hanna Martinson, Luisa Rõivas, Liisa Leetma, Jan Uuspõld, Jüri Pootsmann, Raadio Elmar, Krista Lensin, Kadri Rämmeld, Andres Puusepp, Mailis Reps, Sissi Nylia Benita ja TV3 “Seitsmesed”.

Tegevust ja meelelahutust jätkub kogu perele! Isamaaliste lauludega astuvad laval ülesse Ivo Linna, Uku Suviste, Krislin Sallo, Kaire Vilgats, Laura Põldvere, Hanna Martinson, Inga ja Toomas Lunge. Lapsi lõbustab Lotte.

Pileteid saab soetada SIIT! Kogu piletitulu annetatakse heategevusfondile Minu Unistuste Päev!

Kõik staaride poolt maalitud ja heategevuseks oksjonile pandud maalid leiad SIIT!

Kommentaarid puuduvad