Homme
05. apr
4...10
-4...3
Ülehomme
06. apr
4...13
-2...4

Maskis laulja

Telekevade suurim saladus: TV3 toob Eestisse kõigi aegade pööraseima teleshow „Maskis laulja“!

Foto: TV3
11:14 07. veebruar 2020
Autor: TV3

Sellel kevadel vaimustab TV3 Eesti telepublikut täiesti uue, üle maailma vaatajarekordeid purustanud salapärase telesensatsiooniga „Maskis laulja“, mille juhiks saab Mart Sander.

TV3 programmijuhi Raimo Kummeri kinnitusel on „Maskis laulja“ viimase aja suurim telefenomen, mis lööb laineid terves maailmas. Teleshow põhineb formaadil The Masked Singer ning selle idee on geniaalne – vaatajate ette lavale astuvad kümme tähte, kes esitavad erakordsetes kostüümides ja varvastest pealaeni maskeerituna kõigile tuntud hittlaule. Saate ekspertžüriil ja vaatajatel jääb vaid nuputada, kes on lauljad maskide taga. Suurepärast show´d juhib multitalendist Mart Sander.

Mart Sander on olnud telest eemal viis aastat ning saades kutse menukat teleshow'd juhtima, ei mõelnud ta kaua, vaid ütles "jah".
"Kui sain pakkumise, vaatasin erinevates riikides teesse jõudnud saadet "Maskis laulja" ja sain täiesti aru, mis seda on saatnud nii pöörane edu," räägib Mart. Ta ütleb, et see Koreas välja töötatud formaat on hullutanud nii ameeriklasi kui ka britte. "Müstikat, peegleid ja suitsu on saate igas minutis. Pole kahtlust, et sellest räägib varsti iga telesõber järgmisel päeval kolleegiga kontoris kohviautomaadi ees."

Loe täispikka usutlust Mart Sanderiga värskest Kroonikast.


Foto: TV3

„Tegemist on parima meelelahutusega, mis on pöörane, lõbus ja mis kõige põnevam – kogu maailmas nimetatakse seda televisiooni kõige paremini hoitud saladuseks. Ka Eestis teavad vaid mõned üksikud inimesed, kes on kostüümide sees ja me kavatseme saladust kiivalt hoida. Maskis lauljad on meile kõigile hästi tuntud inimesed, kuid nende isikud on totaalselt salastatud; juba võtteplatsile saabudes on nad maskeeritud ja mitte keegi ei tohi nendega rääkida. Salastatus muudab saate erakordselt haaravaks,“ kirjeldab Raimo Kummer.


Foto: TV3

Teleshow´s osalevad kümme erinevates eluvaldkondades kõigile eestlaste tuntuks saanud inimest. Kes tunneb need hääled ära? Kes on parim laulja maski taga? Kes kukub saatest välja ning peab maski langetama ja oma identiteedi paljastama?

„Suur rõõm tuua siinse telepublikuni uus ja maailmas aina kõrgemaid vaatajarekordeid püstitav show,“ tunneb heameelt TV3 tegevjuht Priit Leito. „Kindlasti saab sellest ka eestlaste uus lemmik, sest värskust ja üllatusi on oodata palju ning erilise unikaalsuse annab „Maskis lauljale“ muidugi viimse detailini lihvitud salapära,“ märgib Leito.
 

„Maskis laulja“ on TV3s alates 15. märtsist pühapäeval kell 19.30!