Mart „Rednar Mast“ Sander lõbustab maskisaate finaali eel anagrammidega!

uudised.ee

Tänaõhtuse „Maskis laulja“ lõpus selgub, kes pääsevad juba järgmisel nädalal toimuvasse suurde finaali. Kuid tänases saates on veelgi üllatusi, sest rahvusvahelise anagrammide päeva puhul üllatab Mart Sander lustlike sõnamängudega, koostades anagramme saate ja detektiivide nimedest.

Mart Sanderi sõnul on tuntud eestlased juba nädalaid elanud eetris kaksikelu, tõmmates pähe maski ja esinedes varjunime all ning nüüd on aeg, et ka saatejuht ja detektiivid võiks omandada mõne teise identiteedi. „Aitan meid, valides varjunimeks anagrammi õigetest nimedest, seda enam, et täna on rahvusvaheline anagrammide päev,“ selgitab Sander. Sander tõstab esmalt tähti ümber saate nimes, pakkudes, et „Maskis laulja“ võib olla näiteks teleshow metallurgiahuvilistele „Asjalik sulam“, õudussari „Jalaka silmus“, filosoofiline vestlusring „Jumal klaasis“, spordisaade „Ilusam laskja“, ihtüoloogide erisaade „Kalasilm ajus või saade „Juss Allikmaa“. Kuid see on alles algus, sest ka detektiivid saavad endile uued nimed, mis vaid naerupahvakuid esile kutsuvad. Saatejuhi enda uute nimede reas on näiteks nii „Rednar Mast“ kui ka „Daren Smart“, kuid lisaks veel mitmeid humoorikaid variante.

Tänases saates selgub, kes on need kolm tegelast, kes jõuavad järgmisel pühapäeval toimuvasse suurejoonelisse finaali. Saates teevad vaimustavad etteasted Lill, Jäär, Lõvi ja Putukas ning üks neist peab just täna maski langetama.

„Maskis laulja“ seitsmes saade alustab TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad