Maskisaate võitja Stefan: „Tüdruksõbra pere poolt oli pingeline!“

uudised.ee

TV3 „Maskis laulja“ võitja Stefan Airapetjan tunnistas, et saates osalemise saladuse hoidmise muutis keeruliseks tüdruksõbra pere.

„Minu vanemad väga telekat ei vaata ja neile valetama ei pidanud, aga tüdrukusõbra pere poolt oli pingeline - nemad kahtlustasid ja uurisid,“ rääkis Stefan täna Star FM Hommikuprogrammis. Saatejuht Allan Roosileht tunnistas, et Stefani ilmumine Jäära kostüümist oli suur üllatus, kuid ka Stefani enda jaoks olid paljud osalejad mõistatuseks. „Pilv üllatas mind väga ja samuti Lill, keda pidasin Merle Palmisteks. Uskumatu, kui palju hea häälega inimesi saates esines,“ rääkis võitja. 

Lauluõpetaja Maiken soovitas Stefanile lugude valikul hullu panna ja seda laulja tegigi: „Need laulud, mille valisin, on mu lemmikud, kuid esialgu tundusid esitamiseks keerulised. Võtsin Maikeni innustusel julguse kokku ja tore, et inimestele meeldis!“

Stefan Airapetjan võitis rahvahääletusel „Maskis laulja“ avahooaja, teiseks jäi Lille kehastanud lauljanna Kaire Vilgats ning kolmandaks Putukana publikut võlunud TV3 uudistejuht ja -ankur Mart Mardisalu. Juba sel pühapäeval kell 19.30 on TV3s esimene erisaade „Maskis laulja: saladused“, mis annab võimaluse näha, kuidas kevade armastatuim telesaade valmis. Jäära, Lille ja Putukana esinenud inimesi näeb aga juba täna õhtul TV3 „Seitsmestes uudistes“ ja „Duublis“.

Kommentaarid puuduvad