Teletop: „Maskis laulja“ finaalsaade hullutas mais televaatajaid

uudised.ee

Möödunud kuul oli Elisa järelvaatamises vaadatuim saade „Maskis laulja“ suur finaal. Populaarsed olid ka „Pealtnägija“, „Kaks kanget Jaapanis“ ja „Naabrist parem“ finaalsaade. Videolaenutuses oli vaadatuim „Lumekuninganna 2“ ja Elisa Huubis troonis jätkuvalt „Sipsik“.

Telehooaeg on lõppemas ja kodumaised kanalid on valmistumas suvepuhkusteks, mis tähendab, et hoogsate finaalsaadetega jõuavad lõpule mitmed kodumaised seriaalid ja saated. Elisa Elamuse järelvaatamises oli maikuu vaadatuim saade palju kõmu ja salapära loonud „Maskis laulja“, mille finaalsaates troonisid televaatajad võitjaks Jäära ehk Stefan Airapetjani. Järelvaatamises olid populaarsed ka „Pealtnägija“, „Kaks kanget Jaapanis“ ja „Naabrist parem“ finaalsaade, kus konteinermaja ehitamises valiti esikohale Eero ja Mari-Anne.

Napilt mahtus teletoppi ka tänavuse Eurovisiooni erisaade, kus kohtuti kõigi tänavuste artistide ja lauludega, mis oleks sel aastal Rotterdamis võistelnud. Oma kodudes liitusid saatega ka viimaste aastate tuntud artistid, kes esitasid üheskoos Eurovisiooni ajaloost tuntud laule. Elisa TV-teenuste valdkonna juhi Silver Soomre sõnul on Eurovisioon olnud alati eestlaste seas väga populaarne ning seda on näidanud ka kõik maikuu televaatamiste statistilised andmed. „On olnud väga põnev telehooaeg, mis tõi eestlastele mitmeid uusi ja põnevaid telesaateid ning esimest korda tõi oma täispika seriaali välja ka Elisa. Uueks sügiseseks telehooajaks on meil kavas mitmeid üllatusi ja ootame huviga, milliste emotsioonidega televaatajad need vastu võtavad.“

Tele-eetris olnud filmidest oli vaadatuim animafilm „Kodu“, kus tegelaskujudele annavad oma hääle „Suure paugu teooriast“ tuntud Jim Parsons, Rihanna ja komöödianäitleja Steve Martin. Populaarsed olid ka kodumaine õudusfilm „Kiirtee põrgusse“, „Kuninganna Corgi“ ja „Turbo“.

Elisa videolaenutusest vaadati enim laste seas kultusfilmi staatusesse jõudnud filmi „Lumekuninganna“ ehk „Frozen’i“ järge „Lumekuninganna 2“. Videolaenutuse esikümnesse jõudsid ka mitmed uued filmid nagu „Pahad poisid kogu eluks“, „Džentelmenid“ ja „Harley Quinn: Röövlinnud“.

Sarnaselt aprillile on Elisa Huubi vaieldamatu hitt endiselt kodumaine multifilm „Sipsik“, mis püsib vaadatavuse tipus juba linastuse esimestest päevadest. Muuhulgas jõudsid Huubi esikümnesse ka „Kättemaksukontor“, „ENSV“, „Padjaklubi“ ja „Vanamehe film“.

Mai järelvaatamise TOP:

  1. Maskis laulja                               TV3
  2. Pealtnägija                                  ETV
  3. Kaks kanget Jaapanis                TV3
  4. Naabrist parem:Finaal                TV3
  5. Kuuuurija                                     KANAL2
  6. Rannamaja: raju reede               TV3
  7. Hommik Anuga                           ETV
  8. Laser                                           TV3
  9. Midsommeri mõrvad                   ETV
  10. Eurovisioon 2020.                       ETV

 

Mai filmide järelvaatamise TOP

  1. Kodu                                          TV3
  2. Kiirtee põrgusse                        TV3
  3. Kuninganna corgi                      TV3
  4. Turbo                                         TV3
  5. Salaagent Max                          TV3
  6. Hea dinosaurus                         TV3
  7. Rannavalve                               TV3
  8. Parker                                        TV3
  9. Jason Bourne                            KANAL2
  10. Vahemaandumine                     TV3

 

Mai Elisa videolaenutuse TOP

  1. Lumekuniganna II
  2. Pahad poisid kogu eluks
  3. Jumanji: järgmine tase
  4. Harley Quinn: Röövlinnud
  5. Star Wars: Skywalkeri tõus
  6. Dzentelmenid
  7. Eriolukord ruudus
  8. Operatsioon: Hunter Killer
  9. Kooma
  10. Vee all

Kommentaarid puuduvad