Sebra maski langetas Tomi Rahula!

uudised.ee

Tänase TV3 „Maskis laulja“ saate lõpus langetas maski Sebra, kelle kostüümis oli Tomi Rahula - Eesti muusikatööstuse üks võtmeisikuid.  

Detektiivid pidasid Sebrat suureks mõistatuseks ja müsteeriumiks ega pakkunud õiget nime kordagi. Näiteks tänases saates välja käidud variandid olid Allan Muuk, Stig Rästa, Varro Vooglaid, Marko Asmer, Sander Rebane, Märt Sults, Uku Arop ja Varro Vooglaid. „Need olid kõik naljakad ja vaimukad pakkumised, ent mulle tuli üllatusena, et keegi pihta ei saanud. Samas mõistan, et see nii läks, sest pole ju keegi mind laulmas kuulnud,“ ütles Tomi Rahula, lisades, et maskisaate saladust hoida oli lihtne, kuna keegi ei osanud tema osalemist oodata. 

Sebra esituses kõlasid tänases saates lood „(ei ole) aluspükse“ ning „Ai Se Eu Te Pego (Nossa, Nossa)“. Vihjeklipis olid viited Tomi Rahulale kui heliloojale, muusikaprodutsendile, dirigendile, klahvpillimängijale ja jalgpallikohtunikule. Vihjati tema emale Lydia Rahulale; bändidele, kus Tomi on klahvpille mänginud; 1998.aasta Eurovisioonil kõlanud laulule „Mere lapsed“, mille üks autor ta on; Eesti Jalgpalli Liidu hümnile „Võiduhüüd“, mille ta on loonud; koos abikaasaga kirjutatud raamatule jpm.

Nüüdseks on „Maskis laulja“ teise hooaja osalejatest maski langetanud Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser, Ilvesest Elina Born ja Sebrast Tomi Rahula. 

Maskisaate lava taha saab piiluda tänases erisaates „Maski taga“. Juba homme hommikul kuuleb Tomi Rahula muljeid saates osalemisest Star FM Hommikuprogrammis.

„Maski taga“ on TV3s täna kell 21.50.

Kommentaarid puuduvad