„Maskis laulja“ Draakonist sai Henessi Schmidt!

uudised.ee

TV3 „Maskis laulja“ teise hooaja finaalsaates langetas esimese maski Draakon, kelle kostüümis peitis end andekas näitlejanna Henessi Schmidt.

Detektiivid olid Henessi Schmidtile imeliste elamuste pakkumise eest tänulikud ning tema nime olid saadete jooksul välja käinud nii Mart Juur kui ka Brigitte Susanne Hunt. Lisaks olid finaalsaate nimepakkumiste rivis näiteks Keit Pentus-Rosimannus, Hanna-Liina Võsa, Iiris Vesik, Inga Lunge, Kristel Aaslaid ja Piret Järvis.

Draakoni maski langetanud Henessi Schmidt tänas erilise teekonna eest kogu meeskonda ning tunnistas, et ei lootnud finaali jõuda. „Ma üldse ei arvanud, et nii kaugele välja tuuritan,“ sõnas ta. Henessi märkis, et saates osalemise saladust hoida oli kohati keeruline: „Vassimist ja valetamist oli omajagu. Kuna sätendava kostüümi litreid jäi mullegi külge, oli teatrisse proovi minnes vaja luisata, miks ma sädelen, aga eks siis sai mainitud, et käisin näiteks tüdrukute peol,“ muheles ta.

Draakoni tegelaskuju valik sündis koostöös kostüümikunstnik Liisi Eesmaaga. „Liisi küsis, mis loomana ma end näen. Meenutasin, et lapsena pidasin end mõnda aega valgeks draakoniks ja sellest Liisi ka inspiratsiooni sai. Maski taga olla on väga lõbus, sest kõiki, kes sind piidlevad ja püüavad miskit mõistatada, on tõesti naljakas jälgida.“

„Maskis laulja“ superfinaali pääsesid Fööniks ja Polaarhunt ning õige pea selgub, kelle hääletavad televaatajad teise hooaja võitjaks.

Kommentaarid puuduvad