„Maskis laulja“ Fööniksina säras Elina Nechayeva!

uudised.ee

Sügise suurima teleshow „Maskis laulja“ Fööniksina vaimustas TV3 vaatajaid andekas lauljanna Elina Nechayeva, kelle rahvas hääletas teise hooaja teisele kohale.

Detektiivid olid terve hooaja vältel Fööniksist vaimustuses ning soovisid talle jätkuvalt kõrget lendu. Ühtlasi pakuti saadete jooksul mitu korda ka tema õiget nime – see kõlas nii Mart Juure kui ka Brigitte Susanne Hundi poolt.

Tänases finaalsaates kõlasid Fööniksi esituses lood “Never Enough” ja “Non, je ne regrette rien”. Vihjeklipis olid viited Elinale kui Eesti ühele andekamale muusikule, kes on osalenud saadetes „Eesti otsib superstaari“ ja „Klassikatähed“, esindanud Eestist Eurovisioonil; vihjed olid ka tema rollidele teatris, seriaalis, õpingutele Prantsuse Lütseumis, Tallinna Ülikoolis ja EMTAs ning tema populaarsusele suunamudijana jpm.

Saatejuht Mart Sander meenutas, et mäletab Elina Nechayevat „Eesti otsib superstaari“ saatest, kus Sander oli kohtunik ning ütles juba toona, et sellest tüdrukust saab suur staar! „Nii nagu fööniksil on tuhat elu, on ka sinul tuhat häält ja see on vaimustav,“ tunnustas Sander andekat lauljannat.

Elina Nechayeva tunnistas, et saates osalemise saladust oli kohati keeruline hoida: „Eks tuli natukene vingerada, luuletada, panna käiku oma näitlemisoskus,“ märkis ta. „Kui keegi uuris, kas olen saates, vastasin, et mul pole telekat ja ma ei tea sellest midagi,“ muigas ta.  

Fööniksi kostüüm sai valitud koostöös Liisi Eesmaaga. „See kostüüm oli erakordselt äge, aga samas ka raske kanda. Kui saime Liisiga kokku, pakkusin välja, et tegemist võiks olla linnuga, kuna just hiljuti ilmus mul uus singel „Lind“,“ selgitas Elina Nechayeva.

Täna kell 22.10 on TV3s erisaade „Maski taga“, kus saab heita pilgu finaalsaate telgitagustesse. 

Kommentaarid puuduvad