„Maskis laulja“ võitja selgub täna õhtul suurejoonelises finaalis!

uudised.ee

Täna õhtul valivad televaatajad, kellest saab TV3 teleshow „Maskis laulja“ võitja. Finaalis on Fööniks, Draakon ja Polaarhunt.

Draakon, Fööniks ja Polaarhunt üllatavad finaalis suurejooneliste etteastetega. Näiteks kõlavad esimeses voorus „Never Enough“, „Born This Way“ ja “The Hills are Alive”/ “Favourite Things”. Just televaatajad otsustavad saate ajal avatud telefonihääletusel, kellest saab „Maskis laulja“ teise hooaja võitja.

Täna õhtul langevad kolm viimast maski ning selgub, kes peidavad end Fööniksi, Polaarhundi ja Draakoni kostüümides. Seni on „Maskis laulja“ teise hooaja osalejatest end paljastanud Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser, Ilvesest Elina Born, Sebrast Tomi Rahula ja Kärbseseenest Luisa Rõivas.

„Maskis laulja“ kevadise avahooaja võitis Stefan, kes langetas Jäära maski ning siis vaimustasid televaatajaid veel ka Vanapaganast Jaanus Nõgisto, Rotist Laine Randjärv,  Sõdalasest Toomas Luhats, Jonnipunnist Getter Jaani, Silmamunast Kaisa Selde, Pilvest Toomas Uibo, Lõvist Kärt Anvelt, Putukast Mart Mardisalu ja Lillest Kaire Vilgats.

„Maskis laulja“ suur finaal, kus võitja valib rahvas, algab TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad