Täna
27. jaan
-1...2
-1...2
Homme
28. jaan
-3...0
-5...0

Maskis laulja

Tanja Mihhailova-Saar "Maskis laulja" võitjale: issand, ma nii närvitsen praegu!

Foto: Ilmar Saabas/Delfi
12:24 07. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Eilse selgus "Maskis laulja" teise hooaja võitja, kelleks osutus Polaarhundi maski all peitunud armastatud laulja ja muusikalistaar Mikk Saar. Finaalis väitis mees, et tema abikaasal Tanja Mihhailova-Saarel pole tema saates osalemisest õrna aimugi.

Kuid Tanja sotsiaameediast selgub, et finaalsaate ajaks ta juba teadis oma abikaasa osalemisest. Loomulikult hoidis lauljatar Mikule ka pöialt, sest võitja selgus tänu vaatajate häältele alles saate jooksul.

"Issand, ma niimoodi närvitsesin praegu... Jummel-jummel, ma ei tea miks," teatab Tanja, kes video jooksul huilgab ja elab oma abikaasale kõvahäälselt kaasa. Samal ajal on kuulda, et ka teised inimesed seltskonnas karjuvad õnnest.

Tagasihoidlik Mikk tegi pärast võitu rahuliku postituse oma fännidele. "Tegime natuke saadet," oli tema lühike sõnum jälgijatele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike IIsland (@mikeiisland)