Seitsmesed otsivad parimat noort kokkajat!

ANNELY ADERMANN

"Seitmesed uudised" ootavad lapsevanemaid saatma oma 8.-13. aastaste laste värvikaid pilte lemmiktoitu valmistamas koos toidu retseptiga aadressile www.seitsmesed.ee. Kõikide retseptisaatjate seast valitakse nii publiku hääletuse kui "Seitsmeste uudiste" toimetuse poolt nädala jooksul välja 5 noort kokkajat, kes pääsevad oma lemmiktoitusid valmistama Seitsmeste uudiste saatesse. Seitsmestes uudistes kajastatud 5 finalisti pääsevad avalikule internetihääletusele uudiste kodulehele www.seitsmesed.ee, kelle seast selgitatakse välja konkursi võitja! Nii finaliste kui ka konkursi võitjat ootavad väärikad auhinnad! 

Rohkem infot leiad siit: 

www.seitsmesed.ee/fotokonkurss

[embed]http://www.tv3play.ee/play/598174[/embed]

Kommentaarid puuduvad