Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Meelelahutus

Iseliikuv jalgratas? Eestlased teevad vingeid abimootoriga rattaid, mis muudavad sõitmise eriti lihtsaks!

17:40 07. juuli 2015
Autor: Siim Sups

Eesti jalgrataste valmistajate sekka on saabunud uued tegijad, kes proovivad lüüa nii disaini kui ka rattasõitu lihtsustava elektrimootoriga. Jalgrattatootja Ööbik on turule tulnud alles hiljuti, kuid sellest hoolimata pakub ta väga põnevaid jalgrattaid nii naistele, kui meestele.

Tegemist on ratastega, millel on elektriline abimootor ja mida on arendatud 1,5 aastat. Tuleb tunnistada, et tulemused on tõesti muljetavaldavad. Ainuke krõbe aspekt rataste juures on nende hind. Nimelt, hakkavad need 2500 eurost.


"Suviste Seitsmeste" reporter Siim Sups käis ratastega ka ise tutvumas ja sõitmas. Vaata tema emotsioone ja rattaid videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!