JÄRELVAADATAV! Laupäeval toimus Koolitantsu kompanii esimese lennu lõpuetendus 

Seitsmesed uudised

Lavale jõuab värskusest ja energiast pakatav Koolitantsu Kompanii debüütlavastus „Esimene lend“, mis on kuuekümne nelja julge, särava ja ambitsioonika tantsija suur samm suurtele lavadele. Festivali Koolitants 2015 koreograafid valisid pooleteisttuhande festivalil osaleja seast välja Koolitantsu Kompanii. See on esimene omalaadne, üle Eesti julgeid tantsivaid noori ühendav tantsukompanii.

Etendus viib meid kooli, kus veedame väga pika aja oma elust. On see nüüd selja taga või alles poole peal? Asjad juhtuvad ja neil hetkedel tahaks jagada seda kõike! Minu inimesed, suureks kasvamise hetk, üksteise nägemine, tähelepanemine… ja olla indiviid! Kõikidel on õigus olla ja ennast kuuldavaks teha ning viia oma unistused sinna päris kõrgele.

"Seitsmesed Uudised" toovad otseülekandes vaatajateni Tallinnat, Jõhvit ja Tartut külastava minituuri lõpuetenduse Tartust Vanemuise Teatrist, kus lisaks Koolitantsu Kompanii noortele astuvad külalisesinejatena lavale ka Tartu ja Tartumaa kohalikud tantsukoolid oma showga.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/661081[/embed]

Kommentaarid puuduvad