Kas sinu juures oleks ruumi? Armas minisiga Possu otsib endale toredat kodu!

Kadri Pikhof

Kas sinu peres oleks ruumi uue kodulooma jaoks? Armas minisiga Possu otsib endale toredat kodu!

Uus kodu peaks arvestama sellega, et suurema tõenäosusega on meil tegemist Vietnami rippkõht seaga, kes võib kastreerides kasvada umbes 60 kg, muidu aga ka keskmiselt 80kg raskeks. Praeguses hoiukodus on Possul väga kehv parketi peal kõndida ja sellepärast oleks hea kui ta leiaks endale kiiremas korras mõne vähem libeda põrandakattega elamise.

Need kes soovivad Possu oma perre võtta, peaksid esmalt ära täitma Eesti Loomakaitse Seltsi  küsimustiku, mille leiate Seltsi Facebooki lehelt, otse Possu pildi juurest, sealt leiate ka täiendavat informatsiooni. Vaata lähemalt videost!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/670428[/embed]

Kommentaarid puuduvad