Kas tõesti on Gertu Pabbo võimeline mõrvaks? Asjaga on seotud ka “Seitsmeste uudiste” ilmateadustaja HDTanel! Vaata galeriid!

Seitsmesed uudised

Eile korraldas Kingitus.ee koostöös Mõrvamüsteeriumi ja Nõmme Jaamarestoran Elsaga glamuurse mõrvamüsteeriumi, kus Kristjan Kannukene, Gertu Pabbo, Jana Liisa Johannson ja HDTanel pidid hakkama saama täiesti erakordses olukorras ja kehastama 1930ndate Londoni kõrgseltskonna elu. Nad olid astunud rollimängu, kus millelegi risti ette ei lööda!

Vastavalt mängujuhi Katrin Lutsu juhistele ja õnnele sai üheks õhtuks Gertu Pabbost noor rikas lesk Gloria, Jana Liisa Johannsonist kurikaval vargast noorik ning Kristjan Kannukesest lausa leitnant. Õhtu möödus Nõmme Jaamarestoran Elsa tagatoas justkui kriminaalromaanis ning õhtus oli nii intriige, pettusi kui ka reetmist. Lisaks rollimängule oli osalejatel võimalus mekkida ka jaamarestoran Elsa imemaitsvaid sööke.

Mõrvamüsteerium on populaarne seltskonnamäng, milles külalised kehastuvad tegelasteks etteantud stsenaariumis. Igaüks saab endale rolli, mida mängida ning ülesanded, mida rollis õhtu jooksul täita. Üheks ülesannetest on ka mõrv. Meeleolukas üritus koosneb rollimängust, maitsvast einest ning detektiivistööst. 

Kommentaarid puuduvad