“Koolitants 2016” 1. nädala HÄÄLETUS! Vaata Koolitantsu etteasteid ja vali parim tants! 

Sven Soiver

Koolitantsu festivalil on TV3 abil võimalik kaasa lüüa igal vaatajal, valides selleaastast rahva lemmikut. Igal Koolitantsu kontserdil on publiku seast 100l inimesel võimalik anda teada kõige enam meeldinud tants. Selleks jagatakse publikule 100 interaktiivset pulti Voting Estonialt. Nii selgub igal kontserdil kaks enim hääli saanud tantsu, kes pääsevad edasi teise vooru ehk nädalavahetuse tantsude vahel toimuvale veebihääletusele. Just siin saabki valida iga vaataja endale kõige enam meeldivama tantsu. 

Nii kordub see kõigil järgneval kuuel nädalavahetusel, kui tantsufestival Koolitants mööda Eestit tuuritab. Kõik 12 tantsu on omavahel vastamisi ja televaatajate hinnata finaalsaates kanalil TV6 aprilli algul. Vaata lisainfot Koolitantsu ja Tantsuhulluse Facebooki lehelt. Sel nädalavahetusel toimus kolm kontserti Tartus ja üks Jõgeval ning välja valiti 9 tantsu – 2 igalt kontserdilt ning 1 veel Jõgevalt, kuna seal läks teine koht jagamisele kahe tantsu vahel.

Hääletused on avatud kuni 4. märtsi õhtuni. 

Veebihääletusel kaks enim häält saanud tantsu lähevad edasi finaali!

 

  

  

  

  

Kommentaarid puuduvad