Eestlased mõtlesid välja geniaalse leiutise, mis aitab reguleerida leili viskamisel saunas olevat kuumust!

Feliks Undusk

Kellele ei meeldiks saunas käia. Aga kui sa just eriline saunalõvi pole, siis võib juhtuda, et pea lae all lausa kuumab, samal ajal kui jalad peaegu külmetavad. Pea ja jalgade juures võib temperatuuride vahe ulatuda kuni 50 kraadini. Tutvustame teile leiutust, mis kuumuse lavaruumis ilma suurema vaevata ühtlasena hoiab.

Sama seade lubab ka soome sauna türgi saunaks muuta. Just niisuguse idee pakuti teiste seas välja Swedbanki, Tallinna Teaduspargi Tehnopol ja Tehnikaülikooli poolt asutatud rahastu Prototron sellekevadises voorus ning on jõudnud 207 esitatud idee seast juba 10 parema hulka. Vaata lähemalt videost!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/723513[/embed]

Kommentaarid puuduvad