“Seitsmeste uudiste” naiste kevadised rõivakomplektid! Hääleta ja võida 100-eurone Debenhamsi kinkekaart!

Keili Sükijainen

TV3 “Seitsmeste uudiste” naisankrud ja -reporterid Sirje Eesmaa, Ingrid Teesalu, Eve Heinla, Keili Sükijainen, Katrin Lust, Anna-Maria Makko, Kadri Pikhof ja Annely Adermann käisid kevadist moodi uudistamas Debenhamsi kaupluses. Tänu Diori jumestajale said kõik silma särama ning stilist Pille Lukksepp valis välja rõivakomplektid,  mis rõhutaks iga naise omapära. Inspiratsiooni saadi nii kontori- kui ka peorõivaste valikuks. 

 

100-EUROSE DEBENHAMSI KINKEKAARDI VÕITIS:

Anu Pajumaa 

Palju õnne!

TV3 võtab võitjaga ühendust.

Fotograaf: Külli Rummel

TV3 “Seitsmeste uudiste” naisankrud ja -reporterid Sirje Eesmaa, Ingrid Teesalu, Eve Heinla, Keili Sükijainen, Katrin Lust, Anna-Maria Makko, Kadri Pikhof ja Annely Adermann käisid kevadist moodi uudistamas Debenhamsi kaupluses. Tänu Diori jumestajale said kõik silma särama ning stilist Pille Lukksepp valis välja rõivakomplektid,  mis rõhutaks iga naise omapära. Inspiratsiooni saadi nii kontori- kui ka peorõivaste valikuks. 

 

100-EUROSE DEBENHAMSI KINKEKAARDI VÕITIS:

Anu Pajumaa 

Palju õnne!

TV3 võtab võitjaga ühendust.

Fotograaf: Külli Rummel

Kommentaarid puuduvad