Njamm! Üllatus kõikidele jäätisesõpradele! Tänasest hakati valmistama “Padjaklubi” jäätist! – võida kast jäätiseid! 

Keili Sükijainen

Kõik jäätisesõbrad, rõõmustage! Padjaklubi tüdrukutel sai nimelt valmis oma esimene jäätis. Esimesed roosad magusad hõrgutised valmisid täna Premia jäätisetehases nng “Seitsmestel uudistel” oli võimalus eksklusiivelt ise esimesi maiustusi proovimas käia. Vaata videost, kuidas jäätis maitses nii Padjaklubi staaridele kui “Seitsmeste uudiste” reporter Keilile.

 

VASTA KÜSIMUSELE JA VÕIDA KAST PADJAKLUBI JÄÄTISEID!

Auhind on loositud!

Kasti Padjaklubi jäätiseid võitis:

Kaire Kütt

 

Palju õnne! TV3 võtab võitjaga ühendust.

 

 

 

Vaata ka galeriid jäätise esitluselt!

Kõik jäätisesõbrad, rõõmustage! Padjaklubi tüdrukutel sai nimelt valmis oma esimene jäätis. Esimesed roosad magusad hõrgutised valmisid täna Premia jäätisetehases nng “Seitsmestel uudistel” oli võimalus eksklusiivelt ise esimesi maiustusi proovimas käia. Vaata videost, kuidas jäätis maitses nii Padjaklubi staaridele kui “Seitsmeste uudiste” reporter Keilile.

 

VASTA KÜSIMUSELE JA VÕIDA KAST PADJAKLUBI JÄÄTISEID!

Auhind on loositud!

Kasti Padjaklubi jäätiseid võitis:

Kaire Kütt

 

Palju õnne! TV3 võtab võitjaga ühendust.

 

 

 

Vaata ka galeriid jäätise esitluselt!

Kommentaarid puuduvad