Mis on saanud “Üksinda kodus” Kevinist?

Seitsmesed uudised

Macaulay Carson Culkin on kõige paremini tuntud armsa Kevin McCallisteri rolliga filmist "Üksinda kodus" ja peategelasena filmist "Rikas Richie." Mis on saanud noorelt kuulsust kogunud näitlejast nüüd? 

Culkin oleks 2000-ndatel saanud teha väga märkimisväärse tagasituleku Hollywoodi, kuid ta jäi tagaplaanile, osaledes vaid mõnes üksikus tööotsas. See kõik jõudis olukorrani, kus teda avalikkuse ees sisuliselt ei nähtud ja seega oli võõrastel teda raske ära tunda.

Hiljutisel pildil paistab Culkin aga väga terve ja rõõmsana. Viimasel ajal on liikunud mitmeid kõlakaid ka mehe eraelu kohta, kuid tema eraklikkuse tõttu ei saa midagi kinnitada. Siiski on tore näha Culkinit nii rõõmsameelse ja tervena, arvestades kus paljud teised noored straarid lõpetanud on. 

foto: providr.com

Kommentaarid puuduvad