TV3 eksklusiiv: südameni liigutatud sünnipäevalaps Rein Veidemann: õnne valem on see, et elu on vaja pidevalt täita iluga Lisatud galerii!

Anna-Maria Makko

Seekordse sünnipäevarubriigiga juhtus nii, et palju õnne reporteri Anna-Maria Makko õnnitletavaks on tema enda isa, kirjanik ja ühiskonnategelane Rein Veidemann, kes sel esmaspäeval tähistas oma 70. juubelit. Ühtlasi saame osa ka lähikondlastele peetud peost, kust ei puudunud toredad üllatused ja liigutavad hetked. Vaata videost!

Vaata, millised tuntud avaliku elu tegelased käisid Rein Veidemanni õnnitlemas tema juubelipeol. Kohal olid nii ärinaine Terje Aru, arhitekt Andres Alver, poliitik ja telenägu Enn Eesmaa kui ka kunstnik ja laulja Mart Sander. 

Fotod: Kalev Lilleorg

Seekordse sünnipäevarubriigiga juhtus nii, et palju õnne reporteri Anna-Maria Makko õnnitletavaks on tema enda isa, kirjanik ja ühiskonnategelane Rein Veidemann, kes sel esmaspäeval tähistas oma 70. juubelit. Ühtlasi saame osa ka lähikondlastele peetud peost, kust ei puudunud toredad üllatused ja liigutavad hetked. Vaata videost!

Vaata, millised tuntud avaliku elu tegelased käisid Rein Veidemanni õnnitlemas tema juubelipeol. Kohal olid nii ärinaine Terje Aru, arhitekt Andres Alver, poliitik ja telenägu Enn Eesmaa kui ka kunstnik ja laulja Mart Sander. 

Fotod: Kalev Lilleorg

Kommentaarid puuduvad