EuroSkills kutsemeisterlikkuse võistlusel osalev noor ja talendikas meeskond: IT-süsteemide administraatori elu on tõeliselt huvitav!

Sven Soiver

IT-süsteemide administraatori elu on huvitav, nii on veendunud kaks poissi, kes sõidavad järgmisel nädalal Eesti meeskonnana Euroopa Noorte kutsemeisterlikkuse võistlustele. Kristot ja Keijot paelub probleemide lahendamise väljakutse, rõõm erinevate süsteemide koostööle sundimises ning võimalused, mida erinevate süsteemide koostööst välja võluda annab. Võistlus tuleb siiski raske, sest võistlusülesande edukas sooritamine on rahvusvaheliste võistluste ajaloos pigem erand, kui reegel ning väljakutse, millega neid silmitsi pannakse, on tõeliselt palju harjutamist nõudev. Ühel sellisel harjutuspäeval käisimegi poiste muljeid uurimas. Vaata videost lähemalt!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/789301[/embed]

Kommentaarid puuduvad