Selle suve suurkontsert KÕIK BOYZ! nüüd TV3 Play's!

TV3

Nüüd on hea võimalus kõigil näha sellel suvel Õllesummeril esinenud KÕIK BOYZ! kontserti täismahus veebilehel tv3play.ee. Üles astuvad viis viimase aja ja antud hetke kõige aktuaalsemat tüüpi Eesti hiphopis: vägesid juhatav Genka, paljude südameid vallutanud Reket, viimasel aastal auhinna võitnud Beebilõust, kiirelt tippu jõudnud ja püsima jäänud Suur Papa a.k.a. Arop ja mitmel rindel tegusid tegev Metsakutsu. Ei puudu ka tunnustatud DJ Paul Oja.  Nad said kokku, kui Genka nad kord koos suure laua taha sööma kutsus, millest sai video. See oli lugu «Kõik», tänu millele neid ka niimoodi kutsuma hakati.

Genka ütleb, et see kontsert ei ole ainult neile, kes kuulavad hiphoppi, seda võivad nautida kõik, kes heast meelelahutusest lugu peavad. DJ Paul Oja täiendab: «Sama palju, kui hiphop on laenanud teistest muusikastiilidest, toimub sama ka vastupidiselt.»

Me oleme harjunud nägema, kuidas räpparid käivad teistel Eesti artistidel laval külas. Seekord on teisiti - nemad tulevad külla räpparitele. Esinejate nimistust ei puudu Tõnu Trubetsky, võluvad daamid Elina Born, Teele Viira, Getter Jaani ja Ines. Samuti on ka Robert Linna Elephant From Neptunes’ist ning ei piirduta ainult nende nimedega. Tulemas on üllatusi. See ei ole niisama kontsert. See on ikka natuke rohkem kui kontsert. Aga oma silm on kuningas.

Kõik esitused on nähtavad SIIT!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/788530[/embed]

Kommentaarid puuduvad