Töökas, sportlik ja krapsaks sünnipäevalaps KERTU JUKKUM: luban, et minu järgnevasse viisaastakuplaani jäävad loomade kõrval ka lapsed

Anna-Maria Makko

Seekordne sünnipäevalaps on alati krapsakas raadiohääl ja TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum, kes rääkis, miks tal seni meestega vedanud pole ning andis kolleeg Anna-Maria Makkole lubaduse, et viie aasta pärast on tal peres sirgumas ka laps. Ühtlasi saate järgnevas loos tuttavaks ka Kertu kaksikõega! Vaata videost!

Seekordne sünnipäevalaps on alati krapsakas raadiohääl ja TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum, kes rääkis, miks tal seni meestega vedanud pole ning andis kolleeg Anna-Maria Makkole lubaduse, et viie aasta pärast on tal peres sirgumas ka laps. Ühtlasi saate järgnevas loos tuttavaks ka Kertu kaksikõega! Vaata videost!

Kommentaarid puuduvad